Az autóüveg nagy részét a vezető eredeti alkatrészgyártók állítják elő, de jelentős arányt képviselnek az utángyártott autóüveg termékek gyártói is. Minden utángyártott autóüveg megfelel az eredeti műszaki követelményeknek. Autó szélvédő üvegjavításhoz a NASA által fejlesztett, speciális műgyanta alapú anyagot használunk, amely megegyezik az üveg fénytörési mutatójával, és örök garanciát adunk, hogy a javított kőfelverődés, repedés nem veszti el átláthatóságát és nem sárgul be. Az általunk forgalmazott és beépített autóüvegekre garanciát vállalunk. Autóüveg és szélvédő minden típusú gépkocsihoz:
• autóüveg beszerelés, szélvédő csere 4 óra alatt
• autóüveg beszerelés, szélvédő csere szükség szerint hétvégén is
• autóüveg kedvező áron, akciós árlista az “Autóüveg ÁRAK”- ban
• autóüveg eladás, szélvédő forgalmazás,beépítés
• autóüveg és szélvédő beázások megszüntetése
• autóüveg és szélvédő javítás
• autóüveg egyes speciális járműveknek is – teherautó, kisbusz
• szélvédő javítás – kőfelverődés javítás a szélvédőn

AUTÓÜVEG RAGASZTÁS: Mint, sok más alkatrész a gépjárművön a szélvédő üvegeknek is kibővült a funkciója. A ragasztó, tömítő technológiával az autóüveg közvetlenül a karosszéria, keretbe ragaszthatják. A közvetlenül ragasztott autóüveg szerves alkotó részévé válik a karosszériának, és hozzájárul a konstrukció merevségéhez, ezzel lehetővé téve, hogy a gépkocsi könnyebb, gazdaságosabb, biztonságosabb és külalakra szebb legyen. Azonos terhelés mellett az utastér sokkal kisebb mértékben csavarodik el, mint a be nem ragasztott autó üvegek esetén, jobb az úttartás, kisebb a belső zaj. Mivel az autó üveg szerkezeti elemmé vált, olyan rögzítést kellett találni, mely a keletkező erőket megfelelően átadja, de a karosszéria és a különböző merevsége és hő tágulása miatt az autóüveg nem károsodik. Ezek a látszólag ellentétes szempontok rugalmas ragasztás alkalmazása révén oldódnak fel. A szélvédő és minden autóüveg beragasztása igen fontos biztonsági tényező, hiszen a legtöbb utas oldali légzsák ütközés esetén, vagy boruláskor a szélvédőnek támaszkodik.

AUTÓÜVEG RAGASZTÁS – technológiái leírás: Megkülönböztetünk technológiai szempontból kétféle szélvédőt, az úgynevezett gumis ill. ragasztott autóüvegeket. A másik típusú gumis szélvédő a behúzós, melyet előbb az üvegre helyezünk fel, és egy behúzó madzag segítségével áthúzzuk a karosszéria erre kialakított peremén. Ez az úgynevezett Z profilos gumikeret. Ragasztott autóüveg esetén először a régi autóüveg eltávolítása történik meg, mely lehetséges kézi kivágóval, drótos kivágással, illetve gépi kivágóval. Ezután a karosszéria letisztítása következik, a ragasztóanyag maradékok eltávolítása a karosszéria peremről. Ezután tisztítószerrel történő megtisztítása úgy a peremnek és az üvegnek is. Száradás után a primerek felhordása, körbefutó díszkeret esetén annak a szélvédőre történő felrakása. Ragasztóanyag felhordása körben az üvegre. Varratmagasság kb. 8-10 mm. Szélvédő beszerelés az üveglap besüllyesztése szívókorongos üvegfogóval, középre a karosszériába. Majd az üveg felhúzása, míg a díszkeret nem érinti a karosszériát. Ezután az üveg kívülről történő ragasztószalaggal való rögzítése, illetve ékelése következik. Ezek a száradás alatt a karosszérián maradnak. Végül a burkolatok visszaszerelése történik. A száradási idő a ragasztó és a hőmérséklet függvénye. Kb.: 2-4 óra.