Autójavítás

Alkaltrész-beszerzés A Unix Kft.-vel, Berner-nel, Abroncs Kereskedőházzal, Margarete Autó Kft.-vel, Amero- R Kft.-vel, valamint az Inter Cars Áruházzal kötött szerződéseink biztosítják a lehető leggyorsabb, legolcsóbb és legjobb minőségű alkatrész beszerzést.

Teljeskörű szerviz

Cégünk személy és kisteher autók teljeskörű szervizelését, javítását végzi. Ezen belül motor, váltó, fék, futómű, javítás, időszakos és eseti átvizsgálást illetve hatósági vizsgáztatást is vállalunk. Egyéb szolgáltatások:
Az autószerelés mellett gumiköpenyek és keréktárcsák forgalmazásával is foglalkozik az autószerviz. Minden típusú autó hibakód kiolvasására, törlésére és hiba megállapítás utáni javítására is felkészült munkatársaim állnak az ügyfelek rendelkezésére. A javításra átadott autókat zárt parkolóban tároljuk.

Autóüvegezés

Az általunk forgalmazott és beépített autóüvegekre garanciát vállalunk. Autóüveg és szélvédő minden típusú gépkocsihoz:
• autóüveg beszerelés, szélvédő csere 4 óra alatt
• autóüveg beszerelés, szélvédő csere szükség szerint hétvégén is

Olajcsere

A karbantartás fontos része az időszakos olajcsere.
A motorolaj feladata, hogy elválassza az egymással fémesen súrlódó motoralkatrészeket és ezáltal csökkenti a súrlódási veszteséget és a kopást.
Lényeges szerepet játszik a motorban keletkező hő elvezetésében és az alkatrészek tisztántartásában.
Miért kell olajat cserélni?
A motorolaj szerves vegyületekből áll, amely az idő és terhelés hatására megváltozik.
Az olaj “elfáradása” nem más, mint a használat közben elkövetkező fizikai és kémiai állapotváltozások folyamata.
A gyakorlatban az olajcsere periódus nemcsak a motorolaj minőségétől, hanem a kenési rendszertől és a jármű üzemeltetési körülményétől is függ.

Olajszűrő csere

A szakszerű olajcsere nem képzelhető el az olajszűrő kicserélése nélkül.
Ha erre nem kerül sor, a friss, nagy tisztítóhatású motorolaj a kopásfémekkel, szilárd szennyeződésekkel telített régi olajszűrőből kimossa a korábban belekerült szennyeződéseket, amelyek ezután az olajáramba jutva újból eljutnak az egyes kenési helyekre, ahol kopási folyamatokat előidéznek elő, továbbá felgyorsítják a motorolaj öregedését.